borsten

Borstvergroting

Plastische chirurgie

Een borstvergroting heeft als doel het volume van de borsten te vergroten alsook de vorm te verbeteren door het plaatsen van een implantaat achter de borstklier of borstspier.

Een borstvergroting is geschikt voor vrouwen met natuurlijke kleine borsten of wanneer het volume van de borsten verminderd is na een zwangerschap of gewichtsverlies

Dr. Rogge werkt enkel met borstimplantaten van de hoogste kwaliteit die een stabiele siliconegel bevatten met een vorm en projectie die het best passen bij uw figuur en uw wensen.

Als pionier in het gebruiken van de 3D-technologie voor pre-operatieve planning maakt Dr. Rogge gebruik van de allerlaatste technologie om op uw lichaam het resultaat te simuleren van verschillende implantaten.

Dr. Rogge heeft zich in het bijzonder toegelegd op het uivoeren van borstvergrotingen zonder zichtbare littekens. Door gebruik te maken van de laatste endoscopische apparatuur zal hij, zoals bij een kijkoperatie, een groot deel van de operatie uitvoeren via een kleine incisie in een natuurlijke huidplooi hoog in de oksel. Dankzij verdere verfijning van deze techniek, kan Dr. Rogge de “borstvergroting zonder zichtbare littekens” nu ook aanbieden aan de meeste van zijn patiënten.

Vragen over Borstvergroting