vragen

Wat gebeurt er tijdens de eerste consultatie voor een borstvergroting?

Tijdens uw eerste consultatie, zal Dr. Rogge samen met zijn team ruim de tijd nemen om te luisteren naar uw individuele context en verwachtingen. Hij zal u verder informatie geven over de ingreep en in detail bespreken wat voor u een esthetisch haalbaar resultaat is.

Dr. Rogge zal u ook vragen stellen ivm met uw medische voorgeschiedenis en een grondig klinisch onderzoek uitvoeren. Daarna zullen in het 3D-simulatie labo van Dr. Rogge, 3D-beelden worden gedigitaliseerd van uw bovenste lichaamshelft. Eens deze 3D-beelden genomen zijn, zal Dr. Rogge dankzij deze unieke technologie deze beelden kunnen bewerken om u bij een 2de consultatie aan te tonen wat een realistisch resultaat zou zijn na uw ingreep. Voor een borstvergroting in het bijzonder is deze 3D-technologie bijzonder interessant want u zal de verschillende vormen en volumes van uw implantaat kunnen zien op uw eigen lichaam.

Afhankelijk van uw leeftijd, medische en familiale voorgeschiedenis zal Dr. Rogge een mammografie aanbevelen voor uw ingreep.