Filosofie

“Details maken het verschil.”

Een patiënt is uniek. Elk van ons heeft immers niet alleen specifieke fysische eigenschappen maar ook de algemene situatie waarin een patiënt zich bevindt, is uniek .

Om maximaal de behoeften van elke patiënt te kunnen inwilligen heeft Dr. Rogge in zijn praktijk een totaalconcept gecreëerd.

Van een inspuiting met botulinetoxine tot de meest uitgebreide facelift , van rimpelpreventie tot gefractioneerde laserverjonging, van liposculptuur tot bodylift, bij Dr. Rogge zal steeds op een zeer persoonlijke wijze uw vraag worden beantwoord.

Lees meer over onze prijzen

Samen zal worden gezocht naar de meest interessante behandeling voor u, rekening houdend met uw fysische kenmerken en uw situatie.

Om dit te kunnen aanbieden, beschikt Dr. Rogge steeds over de laatste doeltreffende en veilige technologieën, heeft hij een innoverende visie op het esthetisch gebeuren en laat hij vooral de patiënt aan het woord.

Een goede communicatie en uitleg zijn voor Dr. Rogge en zijn team essentieel. Pas als patiënten goed geïnformeerd zijn en hun wensen duidelijk zijn, zal de juiste behandeling of ingreep kunnen gekozen worden.