huid

Huidverjonging met gepulseerd licht

Esthetische behandeling

Gepulseerd licht is een veilige en efficiënte technologie als behandeling voor uiteenlopende huidproblemen en ongewenste haargroei. In zijn esthetische Laser Clinic beschikt Dr. Rogge over de meest geavanceerde gepulseerd licht technologie. Door gebruik te maken van verschillende golflengtes aan gepulseerd licht zal steeds de beste behandeling voor uw probleem gekozen worden.

Intens gepulseerd licht is een snelle, efficiënte en veilige manier om de textuur en tonus van de huid te verbeteren. Vanaf de leeftijd van ongeveer 30 jaar zullen ter hoogte van de huid tal van imperfecties ontstaan. Deze onregelmatigheden zijn vaak gelinkt aan het ouder worden, alsook aan zonexpositie.

Hoewel de huidverjonging voornamelijk bekomen wordt door het vervagen van de fijne lijntjes en rimpels, zal het effect mede bepaald worden door het vervagen van kleine spatadertjes en ouderdomsvlekken. Ook zal een algemeen voller aspect van de huid ontstaan. Door voor elke patiënt de golflengte, energie en specifieke lichtpuls aan te passen, zal dokter Rogge er steeds op toezien dat u een maximaal resultaat bekomt tijdens uw sessie.

Voor intens licht behandeling geldt dat, om een mooi resultaat te bekomen, een reeks behandelingen nodig is. Dit laat toe om op een veilige manier te kunnen werken en op termijn een mooi resultaat te bekomen. Over het algemeen worden voor huidverjonging een zes- tot achttal sessies voorzien van intens gepulseerd licht behandelingen.

Rimpels en fijne lijntjes

Effect gepulseerd licht op rimpels

Zon en ouderdomsvlekken

Effect gepulseerd licht op ouderdomsvlekken

Kleine spataders – telangiectasiëen – spider naevi

Effect gepulseerd licht op spataders

 

Vragen over Huidproblemen