gezicht

Neklift

Plastische chirurgie

Bij het verouderingsproces van het aangezicht en de nek zal de huid progressief haar elasticiteit verliezen en zullen de weefsels van het aangezicht volume verliezen en verzakken.

Het gevolg van deze evolutie wordt voornamelijk gezien ter hoogte van de wangen en jukbeenderen die minder prominent worden en afzakken, de plooi tussen neus en mondhoek die dieper wordt, alsook de kaak- en neklijn die uitzakt.

Rond de ogen, kunnen ook wenkbrauwen een lage positie vertonen en de huid ter hoogte van de bovenste oogleden een overhangend effect veroorzaken.

Ter hoogte van de onderste oogleden zal er ook vaak huidoverschot aanwezig zijn alsook een uitzakking van het vetweefsel.

Deze veranderingen kunnen chirurgische aangepakt worden door middel van een face- en neklift, al dan niet gecombineerd met een chirurgische ooglidcorrectie.

De visie van Dr. Rogge voor faceliften is gebaseerd om een effect van verjonging ter hoogte van aangezicht en nek als geheel met een jong, fris en natuurlijk uiterlijk als resultaat. Dit om een strak of ‘geopereerd’ effect te vermijden.

Vragen over Neklift