gezicht

Fillers

Filler-behandeling

Esthetische behandeling

Een filler is een zachte gel die onderhuids wordt geïnjecteerd om fijne lijntjes, rimpels en zones van volumeverlies op te vullen en zo een minder getrokken en frisser gelaat te creëren.

Dr. Rogge maakt enkel gebruik van hoogkwalitatieve fillers. De hoofdingrediënt van fillers is immers een natuurlijk glycosaminoglycaan dat men terugvindt in het menselijk lichaam en is om die reden ook de veiligste filler die er bestaat.

Aangezien er steeds een risico bestaat op een allergische reactie op blijvende fillers, zal Dr. Rogge deze niet gebruiken.

Het enige nadeel van fillers is het feit dat het lichaam het product na enige tijd zal afbreken waardoor nieuwe injecties nodig zijn.

De nefaste gevolgen van een reactie op een permanente filler zijn echter zodanig groot dat het veilige filler voor Dr. Rogge duidelijk de voorkeur krijgt als behandeling.
In het algemeen kan men met een filler heel snel een zeer mooi resultaat bekomen en dit in alle veiligheid.

Een grondige kennis van het verouderingsproces en volumeverlies ter hoogte van gelaat is essentieel om natuurlijke resultaten te bekomen. Zo zal voor bepaalde zones in het aangezicht veel volume nodig zijn waarbij andere zones best vermeden worden.

Vragen over Fillers