vragen

Welke zones van het gelaat komen in aanmerking voor een draadlift?

De suspensiedraadlift is efficiënt voor verschillende zones van gelaat en nek.

Wenkbrauwzone

Voor patiënten die een lage stand hebben van de wenkbrauw, is een suspensiedraadlift een ideale methode om, op een weinig invasieve manier, een mooi effect te bekomen. De wenkbrauw zal hoger geplaatst worden, wat leidt tot een meer open en frissere blik.

Zone ter hoogte van de jukbeenderen en de neus-mondhoekplooi (nasolabiale plooi)

Voornamelijk ter hoogte van deze zones is het effect van een suspensiedraadlift opmerkelijk. Bij het verouderingsproces zullen de weefsels doorzakken, waardoor de neus-mondhoekplooi meer uitgesproken wordt. Dankzij het lifteffect zal deze plooi vervagen en wordt het weefsel terug geplaatst naar waar het zich oorspronkelijk bevond. Een jeugdiger aspect van het gelaat wordt bekomen.

Zone ter hoogte van de wangen en de kaaklijn

Ook hier zullen de weefsels bij het verouderingsproces verzakken en soms zelfs wat overhangen. Dankzij de suspensie zal een verbeterde kaakcontour kunnen bekomen worden, wat opnieuw een aantrekkelijker aangezicht geeft.

Nekzone

Ter hoogte van de nek zal, door het verminderen van de elasticiteit van de huid en het doorzakken van de weefsels, de algemene contour minder uitgesproken zijn. Met een suspensiedraadlift kan ook hier een verbetering bekomen worden. Hierbij dient wel toegevoegd te worden dat, bij patiënten die teveel huidexces hebben, een klassieke neklift meer aangewezen zal zijn.