cosmipolis-clinic_large

Cosmipolis Clinic

Brugge

Klinieken

Voor vele patiënten behoeft de Cosmipolis Clinic geen introductie gezien het de eerste en waarschijnlijk nog steeds grootste multidisciplinaire privékliniek is in België.

Sinds de opening van haar deuren in 2001, staat Cosmipolis Clinic voor veiligheid, privacy en een indrukwekkend comfort. De kliniek is volledig gebouwd om een verblijf voor de patiënten zo aangenaam mogelijk te maken.

De infrastructuur en afwerking werd geïnspireerd door de topprivéklinieken in de Verenigde Staten, waarbij de strengste normen voor veiligheid werden gehanteerd.

Binnen de Cosmipolis Clinic heeft Dr. Rogge zijn eigen laserkliniek en praktijkruimte uitgebouwd. Hier zal hij u dan ook in alle privacy kunnen ontvangen en behandeld worden.

Cosmipolis Clinic beschikt over een operatiekwartier dat werd gebouwd conform de strengste normen en alsook over prachtige kamers waar u in alle veiligheid en onder het wakend oog van ervaren verpleegkundigen zal kunnen uitrusten na uw ingreep.

Gezien de zeer interessant ligging in de Unesco Werelderfgoedstad Brugge zijn er tal van activiteiten en programma’s die uw partner kan doen tijdens uw verblijf.

Cosmipolis Clinic
Sint-Claradreef 77
8000 Brugge

Beschikbaar op deze locatie